Menu Signature

*Asperge “flamande” 2.0
lauw-warm / hoeve ei / Breydelham / dooier

 

*Surf & turf
catch of the day / groene asperge / heldere bouillon van thijm*

 

*Kalfshaasje “en croute”
Asperge / aardappelwafeltje /bladspinazie / salie

 

*een assortiment van geaffineerde hoevekaasjes
samengesteld door kaasmeester Peter Verbruggen**

 

*Dessert “exotique”
Exotische vruchten en smaken op hun best

 

3-gangen € 65.00

(niet op zaterdagavond en feestdagen)

4-gangen € 70.00(*)

5-gangen € 75.00(**)

Kaas i.p.v. dessert € 8.00 supp

 

Wijnarrangement

3-gangen € 26.00

4-gangen € 30.00*

5-gangen € 34.00**

A la carte

Wenst u a la carte te eten?

Bekijk hier de a la carte kaart

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

RESERVEREN?

MAAK NU EEN RESERVATIE VIA ONDERSTAANDE KNOP..

portofino logo