Voorgerechten

*Asperge “flamande” 2.0 / Breydelham / dooier – € 26.90

*Kroketje van Noordzeekrab / frisse salade van gepekelde groentjes 1 stuk € 15.90 – 2 stuks € 24.90

*A la minute bereide steak tartaar van Belgisch Wit-blauw “op zijn best” €26,90

*Geschroeide kabeljauw / rollade van prei / tuinkruiden / crème parmentier – € 26.50

*Surf & turf / catch of the day / groene asperge / heldere bouillon van thijm – € 26.90

*Canneloni / ricotta-spinazie / schelvis / lentebouillon – € 25.90

Hoofdgerechten

Vlees

*A la minute bereide steak tartaar ven Belgisch Wit-Blauw “op zijn best” €31,50

*Rosé gebraden lamskroon / lamsjus / gratin van de chef / groenten garnituur € 45.00

*Ossenhaas “Rossini” / portosaus / groente garnituur / bospaddenstoel € 45.00

*Asperge “Flamande” 2.0 / Breydelham / dooier / krielaardappeltjes € 39.90

*Kalfshaasje “en croute” / asperge / aardappelwafeltje / bladspinazie / salie € 44.00

*Solomillo Duroc / pomme fondant / groene asperges / shii-take / look € 44.00

Vis

*Gebakken Noordzeetong “Meunière” / citroenboter / peterselie / groentengarnituur € 47.00

*Vissersbord van de chef / blanke botersaus / fijne groentjes € 37.50

*Vissoep ‘Mer du nord’ / naar gelang het humeur van de chef en het marktaanbod € 37.50

*Ravioli kreeft / sjalotte-tomaat / mergpompoen / blanke botersaus € 31.50

*Kabeljauw “Dugléré” / sjalotte / tomaat / peterselie / blanke botersaus € 35.00

*Canneloni / ricotta-spinazie / schelvis / lentebouillon € 36.90

*Asperge “Flamande” 2.0 / gerookte zalm / dooier / krielaardappeltjes € 39.90

Desserts

Desserts & zoetigheden

*Sabayon ‘de enige echte’ € 17.00

*Dame blanche ‘de enige echte’ € 15.50

*Dessert “exotique” / exotische vruchten en smaken € 15.50

*Philadelphia / mango / kokos € 15.50

*Assortiment van fijne hoevekaasjes, geaffineerd door kaasmeester Verbruggen € 19.00

*French coffee / Italian coffee / Irish coffee / Hasseltse coffee / Portofino coffee € 12.00

Opgelet:

Voor gezelschappen vanaf 5 personen worden slechts 4 verschillende gerechten geserveerd.
Alle gerechten worden in eigen keuken bereid
Gelieve ons vooraf te melden indien u allergisch bent voor bepaalde voedingsstoffen

Suggesties

Op regelmatige basis veranderen wij onze suggesties, zo volgen wij natuurlijk alle seizoenen zoals het asperge en wildseizoen, maar ook niet te vergeten het mosselseizoen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

RESERVEREN?

Maak nu een reservatie via onderstaande knop..

portofino logo