Vismenu “Neptune”

*Ceviche van verse makreel, tartaar van mergpompoen en verse asperges.

Guacamole en krokantje van maïs

 

*Risotto met bospaddenstoelen en truffel

Kortgebakken langoustines

 

*Medaillons van zeeduivel met jonge prei

en groene pepers in Chablissaus.

*Duchesses van polderaardappelen

 

*Chocolademoelleux met huisbereid roomijs van verse bananen en mokkameringue

of

*een assortiment van geaffineerde hoevekaasjes

samengesteld door kaasmeester Peter Verbruggen (supp €6)

 

 

3-gangen € 42,50

4-gangen € 55,00

 

Wijnarrangement

3-gangen € 15,00

4-gangen € 19,00

Inspiratie van de chef

Op regelmatige basis veranderen wij onze suggesties, zo volgen wij natuurlijk alle seizoenen zoals het asperge en wildseizoen, maar ook niet te vergeten het mosselseizoen.

Bekijk hier de suggestiemenu van de chef

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

RESERVEREN?

MAAK NU EEN RESERVATIE VIA ONDERSTAANDE KNOP..

Nu reserveren

portofino logo