Menu “Tête à tête”

*Gerookte rivierpaling met structuren van rode biet en aardpeer, appel en radijs.

 

*Gebakken skreihaasje in pistou met groene en witte boontjes.

 

*Rosé gebraden jonge Franse duif in portsaus.

gebakken ganzelever, compote van rode kool en puree van vitelotte-aardappel.

 

*Drie lekkernijen van Haspengouwse peer

of

*een assortiment van geaffineerde hoevekaasjes

samengesteld door kaasmeester Peter Verbruggen (supp €6)

3-gangen € 42,50

4-gangen € 55,00

 

Wijnarrangement

3-gangen € 15,00

4-gangen € 19,00

Inspiratie van de chef

Op regelmatige basis veranderen wij onze suggesties, zo volgen wij natuurlijk alle seizoenen zoals het asperge en wildseizoen, maar ook niet te vergeten het mosselseizoen.

Bekijk hier de suggestiemenu van de chef

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

RESERVEREN?

MAAK NU EEN RESERVATIE VIA ONDERSTAANDE KNOP..

Nu reserveren

portofino logo