Vaderdag

Suggestiemenu van de chef:

*Salade van rattes de touquet, groene boontjes, katenspek, gepekelde sjalot, tijgergarnaal en kwartelei… op luikse wijze

 

*Koolvis “pavé de colin” met crispy amandelkorst en salieboter (**)

 

*Rosé gebraden eendenborst met asperges, lente-ui, jong worteltje en jus met Banyuls

 

*Ravioli van ananas en pannacotta van kokos

of

*Een assortiment van geaffineerde hoevekaasjes samengesteld door kaasmeester Peter Verbruggen (supp €6)

3-gangen € 36.90

4-gangen € 41.90(**)

 

Wijnarrangement

3-gangen € 17.00

4-gangen € 21.00

Menu Gourmande

*Gemarineerde en korgeschroeide langoustine met tomatenvariëten in verschillende texturen en burrata di Puglia

 

*Ravioli gevuld met krab en kreeft, gesmoorde venkel en Chablissaus (**)

 

*Drie bereidingen van lam, dauphinios aardappelen, provençaals groententaartje en lamsjus

 

*Fantasie van aardbeien, hangop en vanille

of

*Een assortiment van geaffineerde hoevekaasjes samengesteld door kaasmeester Peter Verbruggen (supp €6)

3-gangen € 42.50

4-gangen € 55.00(**)

 

Wijnarrangement

3-gangen € 17.00

4-gangen € 21.00

A la carte

Wenst u a la carte te eten?

Bekijk hier de a la carte kaart

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

RESERVEREN?

MAAK NU EEN RESERVATIE VIA ONDERSTAANDE KNOP..

Nu reserveren

portofino logo