Menu “Japans”

*Tartaar van zeebaars,salade van glasnoedels, edamame en creme van kombu.

 

*Madaillon van reuzegarnalen in dashi met shiitaki en wakame.**

 

*Koteletje van gelakt speenvarken, rijst met Hakkaidopompoen, tauge en zoete soja.

 

*Lichi pannacotta, mochi, rozenwaterjelly en roomijs van matchathee

 

of

 

*een assortiment van geaffineerde hoevekaasjes

samengesteld door kaasmeester Peter Verbruggen (supp €6)

 

3-gangen € 42,50

4-gangen € 55,00


Wijnarrangement

3-gangen € 15,00

4-gangen € 19,00

Inspiratie van de chef

Op regelmatige basis veranderen wij onze suggesties, zo volgen wij natuurlijk alle seizoenen zoals het asperge en wildseizoen, maar ook niet te vergeten het mosselseizoen.

Bekijk hier de suggestiemenu van de chef

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

RESERVEREN?

MAAK NU EEN RESERVATIE VIA ONDERSTAANDE KNOP..

Nu reserveren

portofino logo