Voorjaarsmenu: “Recht uit de moestuin”

*Carpaccio van gemarineerde zalm ‘graved lax’ met een frisse kruiden salade en gemarineerde asperges.

 

*Ragout van witte en groene asperges met langoustines in blanke botersaus (**)

 

*Kalfcôte met een kroketje van zwezerik, lenteui, tuinbonen in een salie saus

 

*Ananas / structuren van pistache / witte chocolade

of

*Een assortiment van geaffineerde hoevekaasjes samengesteld door kaasmeester Peter Verbruggen (supp €4)

3-gangen € 42.50

4-gangen € 55.00(**)

Wijnarrangement

3-gangen € 15.00

4-gangen € 19.00(**)

A la carte

Wenst u a la carte te eten?

Bekijk hier de a la carte kaart

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

RESERVEREN?

MAAK NU EEN RESERVATIE VIA ONDERSTAANDE KNOP..

Nu reserveren

portofino logo