Voorgerechten

Vitello tonato:
kalfshaas, gegrilde verse tonijn en tonijn-ansjovismayonaise  €18,90

Carpaccio van Belgisch “Witblauw” met truffel, rucola en parmesan (supplement gerookte ganzenlever €4)  €18,90

Kroketjes van grijze Noordzeegarnalen met gefrituurde peterselie  2 stuks € 18.00 – 3 stuks €21,00

Parade van kaaskroketjes: 3x anders met een frisse quinoasalade  €16,90

Terrine van ganzenlever met brioche en compote van sjalotte €23,50

A la minute bereide steak tartaar van Belgisch rund “Wit-blauw” €17,00

Ceviche van zeebaars met citrus en verse kruiden €19,90

Jamon Ibérico met watermeloen op de plancha en pan con tomate   € 22,50

Vegetarisch

Parade van kaaskroketjes: 3x anders met een frisse quinoasalade €16,90

Mezzaluna opgevuld met zeewier, ragout van paddenstoelen en kerstomaatjes € 23,90

Huisbereide ravioli gevuld met Ricotta en spinazie, salieboter en Parmigano Reggiano € 23,90

Verse Burrata met structuren van tomaat, verse kruiden en pistou € 22,50

Huisbereide gnocchi met pistou en parmigiano Reggiano € 19,00

Salades

Salade van Ratte de Touquet / groene boontjes / katenspek / sjalotte / tijgergarnaal / kwartelei € 22,50

Verse Burrata / structuren van tomaat / verse kruiden / pistou €22,50

Salade “mer du nord” / tijgergarnaal / grijze garnaal / gerookte zalm €25,00

Salade fermiëre / lauwe geitenkaas / spekjes / appel / acaciahoning €22,50

Salade Nicoise “Portofino Style” €24,00

Hoofdgerechten

Vlees

Gemarineerde spareribs € 23,50

Gebraseerde varkenswangetjes met donkere Grimbergen €24,90

A la minute bereide steak tartaar van Belgisch rund “Witblauw” €22,50

Bovenstaande gerechten worden geserveerd met salade mixte en lekkere frietjes

Duroc varkenshaasje met Portosaus, gratin van de chef en groentengarnituur  €24,50

Steak van Belgisch rund “Witblauw” met romige peper- of paddenstoelensaus en gewokte seizoensgroenten €24,50

Ierse rundertournedos met gewokte seizoensgroenten romige groene pepersaus of bearnaise €30,50

Ierse rundertournedos “Rossini” met toast, gebakken ganzenlever en truffel in Madeirasaus €35,00

Rosé gebraden lamskroon met zuiderse groenten, lamsjus en rozemarijnaardappeltjes  €34,50

Vis

Tijgergarnalen in romige knoflooksaus met groene kruiden   €24,50

Tijgergarnalen met wokgroentjes in een curry saus €25,50

Cannelloni met tijgergarnalen, paddenstoelen, jonge spinazie en kortgebakken zalm  €25,50

Haasje van kabeljauw “Dugléré”: blanke botersaus, tomaat, sjalot en peterselie  €25,50

Het groot vissersbord van de chef: zee(r)verse vis in Rieslingsaus met minestronegroentjes  €29,50

Gebakken Noordzeetong “Meunière” met citroenboter en peterselie  €35,00

Rijkelijk gevulde vissoep “Neptunus”, geparfumeerd met Pastis  €29,50

Zeeuwse Goudmerk “natuur” met lekkere frietjes  €26,00

Zeeuwse Goudmerk Witte wijn / provencaalse saus / curry / look(room) €28,00

Zeeuwse Goudmerk van de chef €30,00

 

Desserts

Desserts & zoetigheden

La Dame blanche: vanilleroomijs, warme chocoladeganache en lichtgeklopte room € 10.50

Heerlijk schuim van pure chocolade met fijne garnituren € 10.50

La crème brûlée, de enige echte … € 10.50

Sabayon, geparfumeerd met marsala, en vanilleroomijs  € 13.90

Parfait van hazelnoot, Italiaanse meringue en crumble van chocolade € 10.50

Assortiment van fijne hoevekaasjes, geaffineerd door kaasmeester Peter Verbruggen € 13.50

French coffee / Italian coffee / Irish coffee / Hasseltse coffee / Portofino coffee € 8.00

Opgelet:

Voor gezelschappen vanaf 5 personen worden slechts 4 verschillende gerechten geserveerd.
Alle gerechten worden in eigen keuken bereid
Gelieve ons vooraf te melden indien u allergisch bent voor bepaalde voedingsstoffen

Suggesties

Op regelmatige basis veranderen wij onze suggesties, zo volgen wij natuurlijk alle seizoenen zoals het asperge en wildseizoen, maar ook niet te vergeten het mosselseizoen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

RESERVEREN?

Maak nu een reservatie via onderstaande knop..

Nu reserveren

portofino logo