Voorgerechten

Vitello tonato:
kalfshaas, gegrilde verse tonijn en tonijn-ansjovismayonaise  €18,90

Carpaccio van Belgisch “Witblauw” met truffel, rucola en parmesan  €18,90

Kroketjes van grijze Noordzeegarnalen met gefrituurde peterselie  €21,00

Parade van kaaskroketjes: 1x parmesan, 1x Oud Brugge, 1x blauwkaas  €16,90

Gebakken ganzenlever, Tarte tartin van appel, boudin blanc & Noir €23,00

A la minute bereide steak tartaar van Belgisch rund “Witblauw” € 17,00

Vegetarisch

Salade fermière met lauwe geitenkaas, appel en acaciahoning €18,90

Parade van kaaskroketjes: 1x parmesan, 1x Oud Brugge, 1x blauwkaas €16,90

Lasagna alla casa van witte groentjes gegratineerd met mozzarella €16.90

Mezzaluna opgevuld met ziewier, ragout van paddenstoelen en kerstomaatjes €23,90

Gebakken ganzenlever, Tarte tartin van appel, boudin blanc & Noir €23,00

Huisbereide ravioli gevuld met Ricotta en spinazie, salieboter en Parmigano Regginno € 23.90

Salades

Salade met gebakken scampi, gerookte zalm en dilledressing € 21.00

Salade Niçoise met verse tonijn, groene boontjes, krielpatatjes,ansjovis en olijven €22.00

Salade fermière met lauwe geitenkaas, spekjes, appel en acaciahoning €18.90

Salade ‘Portofino’ met tempura van hoevekip en scampi’s €23,90

Kinder gerechten

Spareribs met frietjes € 18.00

Curryworst met frietjes € 6.50

Kipnuggets met frietjes € 6.50

Hoofdgerechten

Vlees

Gemarineerde spareribs € 23,50

Gebraseerde varkenswangetjes met donkere Grimbergen €24,90

A la minute bereide steak tartaar van Belgisch rund “Witblauw” €22,50

Bovenstaande gerechten worden geserveerd met salade mixte en lekkere frietjes

Duroc varkenshaasje met Portosaus, gratin van de chef en groentengarnituur  €22,50

Steak van Belgisch rund “Witblauw” met romige groene peper- of paddenstoelensaus en gewokte seizoensgroenten €24,50

Ierse rundertournedos met gewokte seizoensgroenten romige groene pepersaus of bearnaise €30,50

Ierse rundertournedos “Rossini” met toast, gebakken ganzenlever en truffel in Madeirasaus €35,00

Rosé gebraden lamskroon met zuiderse groenten, lamsjus en rozemarijnaardappeltjes  €34,50

Vis

Tijgergarnalen in romige knoflooksaus met groene kruiden   €24,50

Tijgergarnalen met wokgroentjes in oriëntaalse jus van kokosmelk en kerrie  €25,50

Cannelloni met tijgergarnalen, paddenstoelen, jonge spinazie en kortgebakken zalm  €25,50

Haasje van kabeljauw “Dugléré”: blanke botersaus, tomaat, sjalot en peterselie  €25,50

Het groot vissersbord van de chef: zee(r)verse vis in Rieslingsaus met minestronegroentjes  €29,50

Gebakken Noordzeetong “Meunière” met citroenboter en peterselie  €35,00

Rijkelijk gevulde vissoep “Neptunus”, geparfumeerd met Pastis  €29,50

Zeeuwse Goudmerk “natuur” met lekkere frietjes  €25,50

Zeeuwse Goudmerk Look/ Provençaals / Witte wijn / curry €27,50

Zeeuwse Goudmerk van de chef €29,50

(brochette van tijgergarnaal met sausje van tomaat en basilicum)

Desserts

Desserts & zoetigheden

La Dame blanche: vanilleroomijs, warme chocoladeganache en lichtgeklopte room € 9.50

Heerlijk schuim van pure chocolade met fijne garnituren € 9.50

La crème brûlée, de enige echte … € 9.50

Sabayon, geparfumeerd met ´t koolputterke, en vanilleroomijs € 13.90

Parfait van hazelnoot, Italiaanse meringue en crumble van chocolade € 12.90

Assortiment van fijne hoevekaasjes, geaffineerd door kaasmeester Peter Verbruggen € 13.50

 

Opgelet:

Voor gezelschappen vanaf 5 personen worden slechts 4 verschillende gerechten geserveerd.
Alle gerechten worden in eigen keuken bereid
Gelieve ons vooraf te melden indien u allergisch bent voor bepaalde voedingsstoffen

Suggesties

Op regelmatige basis veranderen wij onze suggesties, zo volgen wij natuurlijk alle seizoenen zoals het asperge en wildseizoen, maar ook niet te vergeten het mosselseizoen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

RESERVEREN?

Maak nu een reservatie via onderstaande knop..

Nu reserveren

portofino logo